Inkformin Dibondin taulu on minimalistisen sisustuksen elegantti katseenvangitsija, joka sopii erinomaisesti myös gallerioihin, näyttelyihin, ja julkisiin tiloihin.’

Kestää aikaa

Haluttu kuva tulostetaan korkealaatuiselle Fine Art taidepaino paperille LUCIA PRO järjestelmän pigmenttimusteilla (12 erillistä väriä). Pohjustusmateriaalina käytämme kevyttä ja kestävää Dibond-levyä, Dibond levy on erittäin jäykkä ja kevyt komposiittimateriaali jossa on kolme kerrosta, joten se on erinomainen pohjustus materiaali myös suurikokoisille tauluille. Taulun pintaa suojaamaan voit valita joko matta tai kiiltäväpintaisen PH-neutraalin laminaatin joka suojaa taulua lialta ja UV-säteiltä.
Materiaalimme ovat arkistokelpoisia ja menetelmämme on museoiden hyväksymä. Värit kestävät muuttumattomina vuosikymmeniä.

Kiinnityskiskot

Inkformin Dibond taulut toimitetaan alumiinisilla kiinnityskiskoilla varustettuna. Kiinnityskisko nostaa kuvan 20mm etäisyydelle seinästä, ja antaa kevyen ja ilmavan vaikutelman. Kuvan ripustaminen on tehty helpoksi kiinnityskiskoihin integroitujen sahalaitaisten ripustuskulmien avulla, niiden avulla saat asennettua taulun helposti ja varmasti aina suoraan.

Tekniset yksityiskohdat

Canon pigmenttivedos haluamallesi Hahnemühlen tulostus materiaalille

  • Photo Rag® 308 g/m²
  • Photo Rag® Metallic 340 g/m²
  • FineArt Baryta 325 g/m²
  • German Etching 310 g/m²
  • Photo Glossy 260 g/m² (Hahnemühlen Photo Glossy paperille tulostettuihin vedoksiin voit valita joko matta tai kiiltäväpintaisen PH-neutraalin suoja laminaatin)

Pohjustus 3 mm Dibond komposiitti levylle

Alumiiniiset kiinnityskiskot

Sahalaitaiset ripustuskulmat

Mukautetut koot saatavilla (aina 1,1 m x 2,5 m asti)

Paino: Neliöpaino kiskojen kanssa noin 4,5 kg